Vihdoin Oulunportin Kruunun kohteet ovat ennakkomarkkinoinnissa! Suunnittelimme sekä liike- että toimistotiloihin erilaisia pohjaratkaisuja ideaksi ja inspiraatioksi. Tilojen pohjat on suunniteltu siten, että ne voivat toteutua sellaisenaan, mutta haluamme tietenkin räätälöidä ne juuri sinun yrityksesi liiketoiminnalle sopivaksi.

Oulunportin Kruunun toimistotiloissa riittää vaihtoehtoja aina yhden henkilön työpisteestä suuren yrityksen pääkonttoriksi saakka – ja kaikkea siltä väliltä. Halutessasi voit suunnitella vaikka koko kerroksen juuri mieleiseksesi.

Oulunportti on sijainniltaan aivan ylivertainen. Olemme aivan varmoja, että nämä tilat yhdistettynä loistavaan sijaintiin voivat olla kruunu liiketoimintasi kehittymiselle.

Ota rohkeasti yhteyttä Hannuun!

HANNU ALA-PÄSSÄRI

liiketoimintajohtaja
040 094 1614
hannu.ala-passari@sikla.fi